kristopher-roller-zepnJQycr4U-unsplash.j

TRAINING THE NEXT GENERATION

TO BRING REVIVAL THROUGH PRAYER EVERYWHERE THEY GO

EQUIPPED SVERIGE

är en 12 veckors lärjungaskola för dig mellan 16-35 år som inte har möjlighet att flytta från hemorten men vill tillsammans med andra växa i din tro på Gud och få undervisning, utrustning och personlig coaching av erfarna och brinnande ledare.

Du får:

  1. Personlig undervisning

  2. Personlig coaching

  3. Personlig förebedjare

Träningsskolan genomförs på distans. Du är kvar i din församling och stad. Tillsammans med andra får du lära och reflektera över Bibelns innehåll kopplat till din vardag. Du får lära känna Den Helige Ande och din kallelse. Du blir utmanad och utrustad att fullborda din kallelse. Erfarna ledare inom kristenheten undervisar och du får personlig coaching och mentoring. Under dessa veckor får du även en personlig äldre förebedjare som ber för dig under hela tiden.

Du får stöd under veckorna med att få igång ditt böneliv med korta 15 minuters pass på video med utmaningar och dagliga stunder med Herren. Du lär känna vänner för livet, relation före funktion. Du får en egen RUSTAD bok du skriver i dagligen. Du kan ha jobb och skola och ändå gå dessa 12 veckor. Vill du bli Equipped och utrustad i denna spännande tid?